TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Veel gestelde vragen

Veiligheid

Vraag: Welke beveiligingsproducten voor ramen en deuren verkopen en monteren jullie?
Antwoord: Wij verkopen een ruim assortiment anti-inbraakstrips, veiligheidsbeslag, dievenklauwen en inbraakwerkende scharnieren die altijd uit voorraad leverbaar zijn en direct gemonteerd kunnen worden.

Vraag: Kan ik mijn bedrijf laten beveiligen door middel van beveiligingsproducten?
Antwoord: Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een compleet beveiligingsplan voor deuren en ramen. Advies en offertes zijn altijd gratis, u zit nergens aan vast.


Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Vraag: Wat houdt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voor hang- en sluitwerk in?
Antwoord: Als eigenaar, (ver)huurder of beheerder van een woning kunt u in aanmerking komen voor het certificaat Beveiligde Woning. Om het certificaat Beveiligde Woning te krijgen, moet uw huis voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie.
Goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels is voor het toekennen van het keurmerk ook een vereiste.

Vraag: Levert en monteert TG Onderhoud goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk?
Antwoord: Ja, wij verkopen en monteren goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk aan particulieren en bedrijven. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies, controle en preventietips.
Uitgebreide informatie vindt u op: www.politiekeurmerk.nl.

Inbraakwerende producten met SKG® sterren
Vraag: Hoe herken ik inbraakwerende producten?
Antwoord: Inbraakwerende producten zijn herkenbaar aan het SKG® logo met sterren. Dit logo treft u aan op het product.

Vraag: Kunt u een korte uitleg geven over de SKG® sterren?
Antwoord: Hieronder vindt u een korte uitleg van de verschillende SKG® logo's.

SKG® 1 ster – Standaard
Dit product is in combinatie met andere inbraakwerende voorzieningen, ten minste 3 minuten inbraakwerend. Standaard en geschikt voor de meeste woningen.

SKG® 2 sterren – Zwaar
Dit product is in combinatie met andere inbraakwerende voorzieningen, ten minste 5 minuten inbraakwerend en als zelfstandig product ten minste 3 minuten.

SKG® 3 sterren - Extra zwaar
Dit product is zelfstandig ten minste 5 minuten inbraakwerend.

Uitgebreide informatie vindt u op: www.skg.nl.


Sloten & Sleutels

Vraag: Kan ik zelf kiezen welk soort slot ik wil?
Antwoord: Ja, onze slotenmaker heeft een groot assortiment sloten en cilinders in de auto op voorraad. Ons advies is gratis maar de keuze is altijd aan u!

Vraag: Hoe lang duurt het installeren van een slot?
Antwoord: Gemiddeld is de slotenmaker tussen de 30 en 60 minuten bezig met het plaatsen van een slot.

Vraag: Kan een slot ook met spoed geplaatst en/of gerepareerd worden?
Antwoord: Ja dat kan, wij bieden een 24 uur slotenservice in Zuid-Holland.

In de meeste gevallen zal onze slotenmaker binnen 1 uur bij u aanwezig zijn, afhankelijk van de reisafstand.

Vraag: Hoe lang duurt het maken van een sleutel?
Antwoord: Het maken van een standaard sleutel duurt ongeveer drie minuten, maar certificaatsleutels worden veelal binnen 24 uur geleverd.

Vraag: Maken of dupliceren jullie ook autosleutels?
Antwoord: Nee, wij dupliceren of herstellen géén autosleutels.


Glasherstel

Vraag: Vraag: Hoe lang duurt het voordat mijn ruit hersteld is?
Antwoord: U kunt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bij ons terecht voor een reparatie. Afhankelijk van het soort glas en de afmeting kunnen wij uw ramen in 75% van alle gevallen direct herstellen. Als blijkt dat het niet mogelijk is om de reparatie direct uit te voeren, zullen wij een gedegen noodvoorziening plaatsen en het glas binnen 24 uur definitief herstellen.

Vraag: Wat is 24 uurs glasservice?
Antwoord: U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor het melden van glasschade. Nadat wij uw melding ontvangen hebben herstellen wij u glasschade. Veelal zijn wij binnen een half uur ter plaatse zodat uw kapotte ruit snel vervangen is.

Afhankelijk van het soort glas en de afmeting kunnen wij uw ramen in 75% van alle gevallen direct herstellen. Als blijkt dat het niet mogelijk is om de reparatie direct uit te voeren, zullen wij een gedegen noodvoorziening plaatsen en het glas binnen 24 uur definitief herstellen.

Vraag: Is herstellen van schilderwerk ook mogelijk na schade?
Antwoord: Ook dat is geen enkel probleem voor TG Onderhoud. Wij herstellen ook het schilderwerk aan deuren of kozijnen als u glasschade heeft gehad, zodat u hiervoor geen ander bedrijf voor hoeft in te huren.

Vraag: Kan ik alleen glas bestellen zonder het glas te laten plaatsen?
Antwoord: Vanzelfsprekend behoort dit tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw bestelling op locatie afleveren.

Vraag: Krijg ik subsidie bij glasisolatie?
Antwoord: De meeste gemeenten in Nederland kennen geen subsidie meer voor glasisolatie. Wat wel veel gemeenten doen is subsidie geven op een totale woningisolatie of een flinke korting op een financiering met betere voorwaarden. Kijk op de website www.energiesubsidiewijzer.nl wat er voor u mogelijk is als woningeigenaar, woningcorporatie of particuliere verhuurder.

Vraag: Hoeveel weegt glas?
Antwoord: Het soortelijk gewicht van glas is 2500 gram per millimeter dikte per vierkante meter glas. (2,5kg/mm/m2).
Bijvoorbeeld: een ruit van 200 x 100 cm in de dikte 6mm weegt: 2×1 x6 x2,5= 30 kg.
Bij gelaagd glas tel je de dikte van de glasbladen bij elkaar op (de massa van de folie is ca. 250 gram/m2 en wordt bij de berekening meestal verwaarloosd).

Vraag: Hoe meet ik een raam/ruit op?
Antwoord: Een raam exact op te meten vereist enige kennis en secuurheid. Wij adviseren dan u ook om dit door TG Onderhoud te laten uitvoeren. Om de maten ruwweg te bepalen om o.a. offertes aan te vragen, meet u de binnenzijden van de kozijnen op. Bij andere glastoepassingen adviseren wij u altijd om dit te laten opmeten door één van onze ervaren glaszetters.


HR++ glas

Vraag: Kan ik HR++ glas ook zelf plaatsen?
Antwoord: Wij adviseren u om niet zelf het HR++glas te plaatsen. Als het glas niet goed wordt geplaatst, dan is de kans aanzienlijk groot dat vocht de randverbinding gaat aantasten en zal het glas op den duur gaan 'lekken'. Dus het plaatsen van HR++ glas kunt u beter overlaten aan een vakman. Daarbij wordt door de HR++ fabrikant alleen garantie gegeven als de beglazing is geplaatst door een erkend bedrijf zoals TG Onderhoud.

Vraag: Condensvorming aan de buitenzijde (straatkant), hoe komt dit?
Antwoord: Dit verschijnsel komt eigenlijk bijna alleen voor bij HR++ beglazing. De condensvorming is er meestal 's ochtends en verdwijnt zodra de buitentemperatuur stijgt en de luchtvochtigheid afneemt.

Hier zijn er 3 factoren die een belangrijke rol spelen:
- een lage buitentemperatuur,
- een hoge luchtvochtigheid buiten en
- een lage temperatuur van de ruit aan de buitenzijde.
Door de uitstekende isolatie van de HR++ beglazing wordt de buitenkant van de raam niet of nauwelijks verwarmd, omdat de warmte voor het grootste deel binnenskamers blijft. De condens slaat hierdoor neer op de koude buitenkant van het raam.


Isolatieglas

Vraag: Is mijn isolatieglas goed geplaatst?
Antwoord: Om de kwaliteit van isolerend dubbelglas en HR++ beglazing te garanderen en de eigenschappen tot hun recht te laten komen, moet de beglazing op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. Voor het plaatsen van de beglazing is dus deskundigheid en vakmanschap nodig. Laat dit bij voorkeur dan ook verzorgen door één van onze medewerkers.

Vraag: Welke normen gelden voor het onderhoud van isolatieglas?
Antwoord: Ook voor het onderhoud zijn normen en richtlijnen opgesteld. Voor u is belangrijk dat het schilderwerk, de kit en/of beglazingsrubbers (afdichting tussen de beglazing en het kozijn) in goede staat blijven en eventueel aanwezige beluchtinggaten (openingen aan de buitenkant van het kozijn) schoon en openblijven. Slecht onderhoud aan het kozijn verhoogt de kans op schade aan uw beglazing. Geadviseerd wordt om tenminste eenmaal in de vijf jaar een inspectie uit te (laten) voeren.

Vraag: Ik heb last van condensvorming in mijn isolatieglas?
Antwoord: Helaas valt hier niks meer aan te doen. Wij raden u dan ook aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met de glaszetter die de beglazing geplaatst heeft. Het kan zijn dat het onder de garantie valt. Heeft u de beglazing zelf geplaatst? Neem dan contact op met de glashandel/leverancier die de beglazing heeft geleverd.


Spiegels

Vraag: Maken jullie ook spiegels op maat?
Antwoord: Ja, TG Onderhoud maakt ook spiegels op maat. Iedere spiegel maken wij speciaal voor iedereen op maat zodat deze altijd past. Ook het polyslijpen van de randen of het aanbrengen van stopcontactgaten behoren tot de mogelijkheden.

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6280440
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem