TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Deurdrangers

Deurdranger bestellen en monteren

Een deurdranger dient voor het automatisch en gedoseerd laten sluiten van deuren. Deurdrangers zijn toepasbaar op de meeste deuren.
Er bestaan deurdrangers in verschillende uitvoeringen en met verschillende functionaliteiten. Het hangt onder meer af van de deur en van het profiel van het kozijn welk type deurdranger geplaatst kan worden. Niet iedere dranger is geschikt voor iedere deur.
De meest bekende en meest gangbare dranger is het opbouwmodel. Dit zijn deurdrangers die zichtbaar óp de deur en het kozijn worden geplaatst. Er bestaan modellen met schaararm en met glijarm.
Deurdrangers kunnen in principe geplaatst worden op zowel houten-, kunststof- als metalen deuren en kozijnen. De grotere merken leveren ook uitvoeringen speciaal voor glazen deuren.


Aanschaf en montage deurdranger

Om te bepalen welk type dranger geschikt is moet onder meer gekeken worden naar de draairichting van de deur (draait deze naar binnen of naar buiten open) en is het van belang of de dranger aan de scharnierzijde of de niet-scharnierzijde wordt geplaatst. Ook van belang is de zwaarte van de deur. Drangers zijn in verschillende sterktes verkrijgbaar. Daarnaast moet er gekeken worden naar het profiel van de deur en het kozijn en of deze voldoende ruimte bieden voor de montage van een dranger.


Offerte aanvragen of meer informatie over deurdrangers?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig over onze deurdrangers? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen voor levering en montage van deurdrangers zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6216880
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem