TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Sloten

Sloten en sleutels

TG Onderhoud heeft de afgelopen 10 jaar, een goede naam opgebouwd op het gebied van sleutels en sloten. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken in oplossingen, waardoor problemen snel en vakkundig opgelost worden.


Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is essentieel voor een woning of bedrijfspand en kan het werk van een inbreker aanzienlijk bemoeilijken. Een sterk slot met een deugdelijke cilinder, beveiligd met veiligheidsbeslag is al een flink obstakel tegen ongewenst bezoek.
Lees hier meer informatie over ons goed en veilig hang- en sluitwerk…


Cilindersloten

Cilindersloten zijn er in vele soorten en maten en bedienen het slot. In het verleden was de staart cilinder de meest toegepast uitvoering. Tegenwoordig wordt de profiel cilinder het meest toegepast. Dit komt doordat deze leverbaar zijn in heel veel soorten en maten, waardoor de profiel cilindersloten het best bruikbaar zijn.
Lees hier meer informatie over onze cilindersloten…


Deurdrangers

Nooit meer dichtklappende deuren met onze deurdrangers. De deurdranger zorgt ervoor dat de deur geruisloos wordt opgevangen en gesloten. Ideaal in kantoren of deuren thuis waar de wind op staat.
Lees hier meer informatie over onze deurdrangers…


Beveiliging

Wij bieden een compleet beveiligingsplan voor bedrijven, kantoorgebouwen en huizen. Ook als u slechts 1 sleutel nodig wilt hebben voor alle aanwezige deuren van uw huis of bedrijfspand bent u bij TG Onderhoud aan het juiste adres.
Lees hier meer informatie over onze beveiligingsmogelijkheden…


Spoed?

Bel onze slotenmaker op 015 88 980 88, om problemen vakkundig en snel op te laten lossen!
Onze slotenmaker zal veelal binnen een half uur na de melding bij u aanwezig zijn om uw slot te repareren of een noodvoorziening te plaatsen.
Indien er een tijdelijke noodvoorziening geplaatst moet worden zal onze slotenspecialist binnen 24 uur, met een passende definitieve oplossing komen.


Offerte aanvragen of meer informatie over sleutels en sloten?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig over onze sleutels en sloten? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen voor levering en montage van sloten en sleutels zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6227368
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem