TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Over TG Onderhoud

TG Onderhoud is toonaangevend en afspraak is afspraak

TG Onderhoud is al jarenlang een toonaangevend bedrijf als het gaat om sloten en sleutels, glas, ventilatieroosters en klein onderhoud. Wij bieden al onze diensten aan tegen sterk concurrerende tarieven, zodat u vooraf direct weet waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak en service en vrijblijvend advies zijn de pijlers die voor ons vanzelfsprekend zijn waardoor wij altijd aan uw verwachtingen kunnen voldoen.


Uw vakkundige slotenmaker

Zoekt u een slotenmaker en specialist op het gebied van sleutels en sloten in Zuid-Holland? Bij TG Onderhoud kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor oplossingen en deskundig advies. Wij leveren en monteren hang- en sluitwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Goed hang- en sluitwerk is noodzakelijk in iedere woning, kantoor, winkel en bedrijfspand. Neem daarom een professionele slotenmaker in de arm die ervoor zorgt dat inbrekers geen kans krijgen om uw waardevolle spullen te stelen. En dit alles tegen sterk concurrerende tarieven en heldere afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Bekijk hier alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden…


Uw vakkundige glashandel en glaszetter

Zoekt u een glashandel of een ervaren glaszetter in Zuid-Holland? De glaszetters van TG Onderhoud hebben alle expertise en ervaring in huis voor het herstellen, leveren en monteren van alle soorten glas voor zowel bedrijven als particulieren in Zuid-Holland. Neem een professionele glashandel en glaszetter in de arm met jarenlange ervaring op het gebied van glas, glasherstel en onderhoud aan deuren, ramen en kozijnen. Ook voor het vervangen of plaatsen van ventilatieroosters bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hanteren sterk concurrerende tarieven en maken heldere afspraken, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.
Bekijk hier alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden…


24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar

De ervaren glaszetters en slotenmakers van TG Onderhoud staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Inbraakschade of een kapotte ruit? Bel onze 24 uurs glasservice en er staat meestal binnen 30 minuten een glaszetter bij u op de stoep om glas problemen vakkundig te verhelpen. Ook bij inbraakschade verzorgen wij het complete herstel van uw deuren, ramen en kozijnen en zorgen wij er ook voor dat uw hang- en sluitwerk vakkundig gerepareerd of vervangen wordt.
Bekijk hier alle mogelijkheden die onze 24 uursservice kan bieden…


Meer weten over onze diensten, tarieven en mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op via 015 88 980 88. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@tg-onderhoud.nl

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 6235536
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem