TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Kitwerkzaamheden

TG Onderhoud is dé specialist voor al uw kitwerkzaamheden

Wij brengen de kit aan onder een hoek van 45 graden, waardoor er geen water meer op blijft staan en schimmel geen kans krijgt om te hechten en lekkage kan worden voorkomen. Het vervangen van de kit gebeurt met schimmelwerende en geurloze zuurvrije siliconenkit, zodat u in de meeste gevallen gewoon de volgende dag weer gebruik kan maken van uw badkamer. Samen met u wordt bepaald welke kleur siliconenkit het mooiste uitkomt en welke siliconenkit de beste werking heeft voor de ruimte waarin deze aangebracht wordt.

Wij verzorgen onder andere kitwerkzaamheden in nieuwbouw, bestaande huizen, badkamers, doucheruimtes, wc's, tunnels en zwembaden.


Kitranden in badkamers, doucheruimtes, wc’s

Door slechte ventilatie en zeepresten ontstaan in veel badkamers, doucheruimtes en toiletten schimmels en bacteriën die de kitvoegen aantasten. Door deze schimmelgroei niet tijdig te stoppen kan deze schimmel op en onder de kitranden lekkage veroorzaken.


Kitranden herstellen

Het uitvoeren van uw kitwerkzaamheden lijkt over het algemeen redelijk eenvoudig. Om het beste resultaat te krijgen moet u rekening houden met een goede reiniging, eventueel opslijpen en stof- en vetvrij maken van de ondergrond zodat de nieuwe kitranden de beste kwaliteit en levensduur hebben. U kan er ook voor kiezen om de kitwerkzaamheden door TG Onderhoud uit te laten voeren zodat u verzekerd bent van het beste eindresultaat.


Offerte aanvragen of meer informatie over kitwerkzaamheden?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig over kitwerkzaamheden? Advies is altijd kosteloos. Onze prijzen zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6221648
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem