TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Veiligheidsglas

Letselveilig glas, doorvalveilig glas en inbraakwerend glas

Veiligheidsglas (gehard glas, draadglas en gelaagd glas) is onder te verdelen in letselveilig glas, doorvalveilig glas en inbraakwerend glas. Veiligheidsglas is gelaagd glas en bestaat uit meerdere op elkaar gesmolten glasplaten met een speciale doorzichtige kunststoffolie tussen de glasplaten. Veiligheidsglas is vaak slag- en inbraakwerend, en is ook goed verkrijgbaar als dubbel glas of HR++ glas. De tussenlagen zorgen ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar wordt gehouden. Hierdoor ontstaan er geen gevaarlijke scherven of openingen in het glas en is het risico op ernstig persoonlijk letsel beperkt.


Letselveilig glas

Letselveilig glas (veiligheidsglas) wordt veelal gebruikt als glas in (tussen)deuren en in schuifpuien. Letselveilig glas heeft een veilig breukpatroon, waarin bij breuk geen grote scherven of openingen ontstaan. De kans op ernstig letsel is daarmee aanzienlijk verkleind.


Doorvalveilig glas

Doorvalveilig glas kan zo sterk zijn dat personen er niet doorheen kunnen vallen. Bij dit type glas mag het glas wel breken maar mogen er geen openingen ontstaan.


Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas kan uw eigendommen beschermen tegen inbraak en diefstal. Dit kan met beveiligingsglas waarmee het vrijwel onmogelijk wordt in korte tijd een opening in het glas te forceren. Door de sterkte van het inbraakwerende glas zal een inbreker ontmoedigd worden als blijkt dat het onmogelijk is het glas te breken. Inbraakwerend glas is in diverse sterktes (klassen) verkrijgbaar. Hoe meer folies en hoe meer glasbladen, hoe sterker het inbraakwerende glas.


Veiligheidsglas (gehard glas, draadglas en gelaagd glas) offerte aanvragen of meer informatie?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in.
Heeft u vragen of advies nodig? Advies is altijd kosteloos. Onze glas en montage prijzen zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard helpen wij u gratis met het inmeten van het glas.


Spoed?

Is uw veiligheidsglas (gehard glas, draadglas en gelaagd glas) kapot?
Bel onze glaszetter op 015 88 980 88, om problemen met veiligheidsglas (gehard glas, draadglas en gelaagd glas) vakkundig en snel te laten vervangen. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt u een beroep doen op onze 24 uurs glasherstel service.

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6223792
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem