TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Spiegels

Spiegel verkoop en montage

Spiegels kunnen op veel manieren gebruikt worden; van een spiegel in de badkamer, als achterwand van de keuken tot aan een complete spiegelwand in een kantoor of sportschool. Er zijn verschillende soorten spiegels te verkrijgen. Spiegels bestaan uit een glazen plaat met op de achterkant een dun laagje reflecterend materiaal. Om het reflecterende laagje te beschermen wordt een Teflon laag aangebracht die beschermt tegen de invloed van vocht. Hierdoor ontstaat een kwaliteitsspiegel die garant staat voor jarenlang gebruiksgemak. Spiegels zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden om te verruimen, verlichten of te verfraaien en zijn in verschillende kleuren leverbaar.


Poly geslepen spiegelranden

U kunt de spiegelranden poly laten slijpen. Dit houdt in dat de randen van de spiegelglad geslepen worden met een kleine glimmende hoek. Door de spiegel poly te slijpen verdwijnt de scherpe rand, waardoor u zich niet aan de spiegelrand kan snijden en het ziet er ook zeer netjes uit.
Als de spiegel niet poly geslepen wordt er vaak een lijst om de spiegel geplaatst om ongelukken te voorkomen.


Montage van spiegels

Spiegels kunnen eenvoudig op bijna ieder oppervlak verlijmt worden met montagekit en de randen rondom de spiegel kunt u afkitten met een transparante siliconenkit.
Een grote spiegelwand in danszalen, fitnessruimten en oefenruimtes kunnen door middel van verlijmen of plaatsing in een spiegelprofiel eenvoudig en veilig geplaatst worden.
Indien u een spiegel wilt plaatsen op een kinderkamer adviseren wij om de spiegel te voorzien van een veiligheidsfolie waardoor u bij breuk geen risico loopt op scherpe delen omdat het folie ervoor zorgt dat de spiegel uiteen valt.


Spiegel offerte aanvragen of meer informatie?

Dat kan! Vul ons geheel vrijblijvend ons offerte aanvraagformulier in of bel 015 88 980 88.
Heeft u vragen of advies nodig over spiegels? Advies is altijd kosteloos. Onze tarieven voor de montage van een spiegel zijn transparant en helder, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6221360
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem