TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Isolatieglas HR - HR++

Geld besparen met isolatieglas HR / HR++

Door over te stappen op isolatieglas HR / HR++ (dubbel glas) kunt u veel geld besparen. HR++ dubbel glas isoleert 5x beter dan enkel glas en 2 á 3 maal beter dan een traditionele ruit van dubbel glas. Omdat HR++ isolatieglas een hoge isolatiewaarde kent houdt deze de warmte langer vast. Hierdoor hoeft u dus minder te stoken waardoor u vanzelf geld bespaard met HR++ dubbel glas. Onderzoek wijst uit dat u de investering al binnen drie jaar terugverdiend kan hebben.


Soorten isolatieglas

Standaard isolatieglas
Standaard isolatieglas bestaat uit 2 ongecoate bladen met een luchtdichte met droge lucht gevulde tussenruimte.

HR glas
HR glas, Hoog Rendement glas bestaat uit één gecoat buitenblad en een ongecoat binnenblad, de spouw is gevuld met droge lucht.

HR+ glas
HR+ glas bestaat uit één gecoat buitenblad en een ongecoat binnenblad, de spouw is meestal gevuld met het edelgas argon.

HR++ glas
HR++ glas bestaat uit één gecoat buitenblad en een ongecoat binnenblad, de spouw is gevuld met een edelgas, meestal argon.

Driedubbel glas, triple glas
HR3 glas bestaat uit 3 lagen glas, gecoat of ongecoat. De spouw kan met lucht of gas gevuld zijn.


Laten plaatsen van isolatieglas HR - HR++

Om de kwaliteit van isolerende beglazing HR / HR++ te garanderen en de eigenschappen volledig tot hun recht te laten komen, moet het isolatieglas op de juiste wijze worden geplaatst. In Nederland zijn hier normen voor. In de meeste gevallen vindt u die in de garantievoorwaarden van de fabrikant. Voor het plaatsen van het isolatieglas is deskundigheid en vakmanschap een vereiste. De glaszetters van TG Onderhoud zijn professioneel en specialisten in het plaatsen van isolatieglas HR / HR++ (dubbel glas).

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 6221936
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem