TG Onderhoud referentie sterren

Klanten beoordelen ons met een 9.7! Lees hier wat klanten over ons zeggen...

TG Onderhoud 24/7 service

24/7 de service die u verwacht!

TG Onderhoud 24/7 service015 88 980 88

Lees de disclaimer van TG Onderhoud. Uw glasspecialist geeft u graag antwoord!

Auteursrecht en Disclaimer

Dit is de website van TG Onderhoud, gevestigd te Pijnacker. Bij het ontwerpen en samenstellen van de site www.tg-onderhoud.nl is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@tg-onderhoud.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. TG Onderhoud accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door TG Onderhoud is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van TG Onderhoud, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van TG Onderhoud die op deze site van toepassing zijn. Deze website bevat links naar websites van derden en TG Onderhoud is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan TG Onderhoud dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TG Onderhoud dan wel haar licentiegevers. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail naar info@tg-onderhoud.nl

Direct contact?

Bel ons op 015 88 980 88, om problemen met kapotte sloten en ramen direct vakkundig en snel op te lossen. 24 uur per dag en 365 dagen per jaar kunt u een beroep doen op onze 24 uurs glasherstel service en 24 uurs slotenservice.

Neem direct contact op met ons.

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

GLAS | VENTILATIEROOSTERS | SLOTEN | VASTGOEDONDERHOUD | ONDERHOUD

[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 6216200
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem